Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord

A A A

Programul de lucru şi informaţii de

Aviz important

Luând în considerație riscurile legate de răspândirea rapidă a virusului COVID-19, Ambasada Republicii Moldova la Londra sistează, începând din data de 17 martie curent, pentru o perioadă nedeterminată, acordarea serviciilor consulare.

Totodată, Ambasada va continua să presteze servicii consulare urgente, cum ar fi asistența în cazul accidentelor, deceselor sau altor circumstanțe excepționale.

În acest context, toate programările efectuate anterior se anulează, reprogramările/programările urmând să fie realizate după relansarea activității consulare despre care Ambasada va informa suplimentar.

Mulțumim pentru cooperare!

Aveți grijă de voi și de cei dragi!

 

Audienţe:

Luni, marți, miercuri, joi

Orar: 09.00 – 13.00

 

ATENTIE!

Toate cererile de servicii consulare sunt acceptate pentru examinare în baza programării prealabile.

PROGRAMARE:

Programările se operează la nr. tel. 0044 (0) 208 996 0546 sau la adresa de email: consul.london@mfa.md.

Linia telefonică pentru programări este activă conform programului:

Zile: luni, marți, miercuri, joi

Orar: 14.00 – 17.00

 

CONSULTAȚII CONSULARE:

Informații de ordin consular se oferă la nr. tel. 0044 (0) 208 996 0546 în zilele de luni-vineri, între orele 14.00 – 17.00.

Vă rugăm să NU apelați la alte telefoane ale Ambasadei pentru consultații telefonice! Mulțumim pentru înțelegere și cooperare.

NOTĂ IMPORTANTĂ!

În cazuri exclusiv de urgență (decese, accidente grave, calamități naturale, atacuri teroriste și alte situații de excepție) apelați la numărul +44 7895805306.

Atenție, la acest număr de telefon nu se oferă consultații consulare și programări. Cetățenii care nu se află în situații într-adevăr grave sunt rugați să nu apeleze la acest număr de telefon.