Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord

A A A

Aviz important!

Publicat:Fri, 27/03/2020 - 21:40

În conformitate cu Dispoziția Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene va coordona procesul repatrierii cetățenilor Republicii Moldova cu rutele aeriene charter. In acest sens, cetățenii care se afla în situații dificile și doresc să fie repatriați în Republicii Moldova din Marea Britanie urmează să completeze un chestionar, prin a accesa următorul link:

https://docs.google.com/forms/d/1CTKgMhMsvf5LsANby8d23yD2aZWiLl-bhKEzqzzKMWg/viewform?edit_requested=true

Ambasada va actualiza informațiile despre persoanele aflate în dificultate, acordând prioritate copiilor, studenților, persoanelor aflate la tratament medical și altor categorii de concetățeni defavorizați.

Biletele pentru călătoria cu rutele charter excepționale vor fi procurate direct de la operatorii de zbor, după aprobarea rutei de către Comisia pentru Situații Excepționale. Informații actualizate privind cursele charter autorizate pot fi găsite pe site-ul oficial al Autorității Aeronautice Civile a Republicii Moldova la adresa: caa.md/rom/news/ și pe pagina de facebook a AAC.