Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord

A A A

Ambasador

Angela
PONOMARIOV

Stimați vizitatori,

Bine aţi venit pe pagina web a Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord!

Relațiile bilaterale între Republica Moldova și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord se dezvoltă într-un ritm dinamic, între ambele țări existând o cooperare multidimensională, atât pe plan bilateral, cât și în cadrul organizațiilor internaționale.

Marea Britanie întotdeauna a fost un partener de încredere al Republicii Moldova,  acordând asistență valoroasă țării noastre în procesul de modernizare a societății și realizare a reformelor.

Ambasada Republicii Moldova la Londra îşi propune să contribuie la aprofundarea dialogului politic, intensificarea cooperării comercial-economice, dezvoltarea și diversificarea colaborării în domeniile apărării, culturii, educației, ştiinţei, precum și în alte sfere, între Republica Moldova și Marea Britanie.

O altă prioritate în activitatea Ambasadei o reprezintă protejarea intereselor cetățenilor moldoveni aflați în Marea Britanie. Dorim să rămânem deschiși pentru comunitatea noastră numeroasă și să depunem eforturi comune întru promovarea valorilor și tradițiilor poporului moldovenesc și a imaginii Republicii Moldova.

Pagina noastră web vă pune la dispoziție informaţii utile despre Republica Moldova, cooperarea cu Marea Britanie, activitatea Ambasadei, precum și despre asistenţa consulară și relațiile cu diaspora moldovenească.

Vă mulţumim că aţi accesat acest site şi vom aprecia eventualele sugestii şi propuneri menite să îmbunătățească interacțiunea cu Ambasada.

 

Cu respect,

Angela PONOMARIOV
Ambasador

Curriculum Vitae