Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord

A A A

Ambasada Republicii Moldova a participat la Balul de Caritate MAD Aid

Publicat:Sun, 26/01/2020 - 00:00

Echipa Ambasadei a participat la cea de-a 7-a ediție a Balului de Caritate MAD-Aid, care a avut loc pe Isle of Wight, reunind parteneri ai MAD-Aid, susținători ai organizației din rândul oamenilor de afaceri din Marea Britanie, dar și al diasporei moldovenești din această țară.

 

Ambasadorul Angela Ponomariov a mulțumit celor care sunt implicați în implementarea proiectelor MAD-Aid în Republica Moldova, în particular - fondatoarei MAD-Aid, originară din Republica Moldova, Victoria Dunford. În mod special a fost remarcată semnificația inaugurării în anul trecut a Centrului Phoenix, care este unic de așa tip în Republica Moldova, îmbinând în sine Centrul pentru copii cu nevoi speciale, Casa pentru îngrijire a vârstnicilor și Bazinul Hidroterapeutic, pentru care la etapa actuală sunt colectate fonduri.

 

La rândul său, Fondatoarea MAD-Aid a exprimat mulțumiri pentru suportul constant acordat de misiunea diplomatică a Republicii Moldova la Londra și a înmânat Ambasadei un Certificat de Apreciere.

 

În cadrul evenimentului au fost colectate fonduri financiare ce urmează a fi direcționate spre asistența de caritate desfășurată de MAD-Aid.